Africa

perjantai 30. maaliskuuta 2012

Tervetuloa matkalle Tansanialaiseen ruokakulttuuriin...

Seuraavassa kuvia meidän pihamaalta eli talon keittiöstä eli lahtaamosta. Herkkäsilmäiset olkaa varovaisia...


Kynimisvaihe, höyhenet lähtee parhaiten kun kanan kastaa ensin kuumaan veteen.


Meidän pihan portti ja kukot, ehdotin että nämä voitaisiin syödä seuraavaksi...


Mother House eli Flora


Siinä sitä on siskosta samassa kasassa


Perheen naisväki valmistamassa juhlapäivällistä perjantai-illan tilausta varten


Elinkippo


Talon piha päätalolta katsottuna, Portti on heti oikealla, harmaa möhkäle keskellä on kaivo ja puun takana on mun kämppä.


Apulaiset kuorimassa banaaneja tarjottavaksi kanan kanssa. Tätä vihreää banaanilajia voi keittää ja paistaa ilman että se muussautuu.


Mama Jose "The master chef"


Flora juuri ennen repeämistä. Mama Jose sanoi laittavansa ruokaan kerosiinia...Oikeasti puhuttiin auringonkukkaöljystä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti